Probeer Klasseplan zonder verplichtingen vier weken gratis uit!Proberen

Wat kost het?

Klasseplan werkt met jaarlicenties. Het onderdeel week- en jaarplanning is een vast onderdeel, de andere modules zijn naar keuze af te nemen. De prijzen per groep per jaar (inclusief btw) zijn:

 

Weekplanning, groepsplannen en jaarplanning € 49,95 per groep

De week- en jaarplanning vormen de basis van Klasseplan. Hiermee maak je een papieren weektaak per leerling en papieren leerkrachtkaart voor je eigen weekoverzicht. Via de jaarplanning kun je gebruik maken van alle methodeplanningen en leerlijnen die al in Klasseplan staan. 

Het groepsplan is eenvoudig te maken in Klasseplan. Het vormt de verbinding tussen de jaarplanning en de weekplanning. De leerstofdoelen uit de methode komen automatisch op het groepsplan, dat scheelt veel tijd! Je kunt de module groepsplannen als extra kiezen bovenop de week- en jaarplanning.

 

 

 

Digitale weektaak, logboek en observaties  € 19,95 per groep

Wil je de leerling op zijn laptop, tablet of laten inloggen op zijn weektaak, dan heb je deze module nodig. Je krijgt dan ook het digitale rooster voor de leerkracht, het digitale logboek en de mogelijkheid om observaties op de leerstofdoelen in te voeren, dit laatste is voor groep 1 en 2.

Wil je geen gebruik maken van de digitale weektaak, maar wel van het digitale logboek dan heb je ook deze module nodig.

 

Leerdoelenmodule, printen leerdoelen per leerling

De doelen van het boek 'Leerlijnen voor het basisonderwijs' kun je printen vanuit Klasseplan. Je maakt eenvoudig een doelenkaart per leerling met de doelen in leerlingtaal. Uitgebreidere informatie vind je hier.

De leerlijnenmodule is een uitbreiding op de basismodule, waarmee je leerlingen kunt invoeren in Klasseplan, vakken kunt aanmaken en tevens beschik je dan over de jaar- en weekplanning.

De leerlijnenmodule kost € 19,95 per groep. Je kunt dan voor deze groep onbeperkt doelenkaart op maat printen voor je leerlingen. 

 

Combigroepen

Een combigroep geldt voor de betaling als één groep, je kunt aangeven bij > Schoolbeheer, groepen welke groepen een combigroep vormen.  

Contract voor vereniging of stichting

Wil je met de hele vereniging of stichting met Klasseplan gaan werken, dan kunnen we je een mooi aanbod doen. Neem contact met ons op via info@klasseplan.nl of bel met Maarten van der Steeg, 06-13027919

Halfjaarslicentie vanaf januari

Een licentie loopt altijd tot het einde van een schooljaar. Start je met Klasseplan tussen januari en juni dan rekenen we de eerste keer de helft van de prijs van een jaarlicentie.

Startkosten en lengte abonnement

We rekenen geen startkosten. Het abonnement is per jaar op te zeggen. We kunnen een starttraining verzorgen voor je team, daarvoor maken we een offerte op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@klasseplan.nl of 06-13027919

 

 

 

 

 

 

Probeer Klasseplan