Klasseplan is een activiteit van NieuwLeren

NieuwLeren, onderwijs vanuit leerlijnen

Klasseplan is een van de activiteiten van NieuwLeren. Vanuit NieuwLeren ondersteunen we scholen in het vormgeven van hun onderwijs. We doen dat door het ontwikkelen van innovatieve producten zoals Klasseplan en Schoolplan.nu. NieuwLeren is de uitgever van het boek Leerlijnen voor het basisonderwijs. Al de producten en diensten van NieuwLeren helpen leerkrachten en directeuren om structuur aan te brengen in hun activiteiten. Vanuit deze structuur ontstaat overzicht en tijdwinst en daarmee de ruimte om creatief en boeiend onderwijs te verzorgen.

Klasseplan bestaat ruim 10 jaar. In die tijd is het uitgegroeid van een eenvoudige weektaakplanner naar een compleet plan- en volgsysteem voor het onderwijs in de klas. Daarbij staan de leerlijnen steeds centraal, de leerlijnen vanuit de methode of de methode onafhankelijke leerlijnen, bijvoorbeeld vanuit Leerlijnen voor het basisonderwijs. 

Wil je meer weten over de producten en diensten van NieuwLeren, kijk op onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk hier het leerlijnenboek
Wil je meer weten over Klasseplan? Neem dan contact met ons op via info@klasseplan.nl of bel met 06-13027919

Maak kennis met NieuwLeren

2023-02-23T11:07:22+01:00

Schoolplan.nu

Klasseplan is een online tool voor het maken van een papieren of digitale weektaak per leerling. Methodeplanningen en doelen staan al voor je klaar in Klasseplan.

Bekijk het trainingsaanbod

Klasseplan.nl is een activiteit van NieuwLeren.

NieuwLeren ondersteunt scholen bij het organiseren en structureren van hun onderwijs door middel van innovatieve producten zoals: Schoolplan.nu,  Klasseplan en het boek ‘Leerlijnen voor het basisonderwijs’.