Over ons

NieuwLeren is een innovatieve adviesorganisatie voor het onderwijs. NieuwLeren is opgericht door Maarten van der Steeg. Vanuit de onderwijspraktijk ontwikkelde hij diverse innovatieve producten, zoals Klasseplan.nl, Schoolrijk.nl en Schoolplan.nu, waar leerkrachten dagelijks met plezier meewerken. NieuwLeren is opgericht om scholen te ondersteunen bij het nadenken over hun ambities en bij het waarmaken daarvan. Het kenmerk van onze dienstverlening is dat we ambitieus zijn en oog hebben voor de praktische uitvoering van de plannen.

Maarten van der Steeg


Mijn ambitie is om leerkrachten en directies te ondersteunen bij het verbeteren van hun onderwijs. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het onderwijs steeds beter aansluit op wat je leerlingen nodig hebben. Vanuit mijn praktijkervaring heb ik een aantal digitale instrumenten ontwikkeld die door leerkrachten met veel plezier gebruikt worden. Daarbij geef ik trainingen en adviseer ik scholen over het vernieuwen van hun onderwijs. Meer informatie is te lezen op www.nieuwleren.nl

maarten@schoolplan.nu

Richard Hofsink

Na een tiental jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs werk ik vanuit bldsprk aan de vormgeving van communicatie. Onderwijsprojecten vormen daarin de hoofdmoot. Informatie ordenen en structureren, er vervolgens een inspirerende vorm voor vinden en er tot slot voor zorgen dat het goed gepubliceerd wordt. Altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Omdat het inspirerend is om samen aan de slag te zijn en omdat het nodig is voor het beste resultaat.

richard@schoolplan.nu

Bert Willering

Bekijk trainingen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Mail naar info@nieuwleren.nl of bel met 06-13027919