Probeer Klasseplan zonder verplichtingen vier weken gratis uit!Proberen

Over Klasseplan

Klasseplan is een product van NieuwLeren

Klasseplan is een compleet plan- en volgsysteem voor het basisonderwijs. Je maakt eenvoudig je jaar- groeps- en weekplanning in Klasseplan. Van de meeste methodes staan de planningen en doelen al voor je klaar in Klasseplan. Meer uitleg vind je hier.

NieuwLeren is een innovatieve adviesorganisatie voor het basisonderwijs. Naast de ontwikkeling van diverse producten zoals Klasseplan, Schoolrijk en Schoolplan.nu geven we ook trainingen, onder andere op het gebied van handelingsgericht werken en werken vanuit leerlijnen.

 

Ontstaan van Klasseplan

Klasseplan is in 2010 opgezet door Maarten van der Steeg. We zijn begonnen met een eenvoudige weektaakplanner, waarna de jaarplanning (met methodeplanningen), groepsplannen, digitale weektaak en het digitale logboek zijn toegevoegd. Door steeds goed te luisteren naar de gebruikers is Klasseplan uitgegroeid tot hét plan- en volgsysteem voor het basisonderwijs. Wilt u meer weten over NieuwLeren of Klasseplan, neem dan contact op met Maarten van der Steeg, via info@klasseplan.nl of via 06-13027919

 

Training en advies

Vanuit NieuwLeren ondersteunen we je graag in het werken met Klasseplan. Zo kunnen we een starttraining verzorgen, maar ook meedenken in het ontwikkelen van leerlijnen, of het handelingsgericht werken. Voor meer informatie kijk op NieuwLeren.

Probeer Klasseplan