Klasseplan wordt vernieuwd!

We zijn momenteel hard aan het werk aan een compleet nieuwe versie van Klasseplan! Het goede van Klasseplan blijft en er komen mooie nieuwe functies bij. Een klein overzicht van de aanpassingen en vernieuwingen:

  • We bouwen een koppeling met Basispoort: de groepen, leerlingen en leerkrachten staan direct in Klasseplan. Je kunt als leerkracht inloggen in Klasseplan via Basispoort en dat geldt ook voor de leerlingen.
  • Lesrooster, dagplanning, weekplanning en jaarplanning sluiten straks nog beter op elkaar aan. Zo krijg je snel het overzicht dat voor jou het beste werkt.
  • Het logboek wordt op een slimme manier uitgebreid, je kunt er onder andere voor kiezen de opmerkingen meteen door te sturen naar het groepsplan.
  • In alle groepen kun je straks observeren, zoals dat nu ook in groep 1 en 2 kan. Jij kiest het doel dat je wilt observeren, zo houd je het werkbaar.
  • Nog meer denken vanuit leerdoelen, vanuit je methode of vanuit Leerlijnen voor het basisonderwijs.
  • En nog veel meer mooie ontwikkelingen, volg ons via deze site of de nieuwsbrief

We gebruiken het voorjaar van 2023 om dit helemaal af te maken, vanaf het nieuwe schooljaar zijn is het nieuwe Klasseplan beschikbaar. Wil je nu al gebruik maken van Klasseplan aarzel dan niet om dit gratis tot de zomervakantie te doen. Een demo account aanvragen kan via onderstaande button.

Bij dit alles geldt dat tips en idee├źn van harte welkom zijn, jullie als gebruikers zien het beste wat wel en niet werkt. De klankbordgroep denkt ondertussen ook mee, via regelmatige online bijeenkomsten. Vind je het leuk om daar aan mee te doen geef je dan op via de button hieronder. Heb je tips laat dat dan weten via info@klasseplan.nl

Probeer Klasseplan gratis tot de zomervakantie
Ik wil graag meedenken in de klankgroep

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!