Probeer Klasseplan zonder verplichtingen vier weken gratis uit!Proberen

Groepsplannen in Klasseplan

Doelen worden automatisch overgenomen

Een groepsplan in Klasseplan is heel eenvoudig te maken. Na het inladen van een van de methodeplanningen staan de doelen van je methode al voor het hele jaar in Klasseplan. Jij kiest bij het groepsplan de periode en de doelen worden automatisch overgenomen op het groepsplan.

Zo heb je een goed overzicht over de leerlijn uit de methode. Je kunt zelf kiezen of je alle doelen overneemt of een aantal.

De indeling van de leerlingen op het groepsplan is gelijk aan de indeling in de niveaugroepen. Die hoef je dus voor het groepsplan niet opnieuw aan te geven.

 

Aanpak, organisatie en evaluatie

De velden voor aanpak, organisatie en evaluatie kun je zelf invullen. Dit zijn tekstvelden die je makkelijk zelf kunt invullen. Je kunt hierbij ook kleuren of opsommingstekens gebruiken.

Een mogelijke invulling per kolom is dat je bij aanpak de meest opvallende onderwijsbehoeften invult. Bij organisatie omschrijf je kort hoe je het onderwijs vormgeeft. In de kolom evaluatie vul je eerst het einddoel in. De evaluaties vul je per week kort in de weekplanning in. Deze evaluaties worden met weeknummer overgenomen in het groepsplan.

 

Printen of opslaan als pdf

Is je groepsplan klaar dan kun je hem binnen Klasseplan archiveren, uiteraard kun je een print bewaren en je kunt het groepsplan opslaan als pdf.

 

Probeer Klasseplan