Probeer Klasseplan zonder verplichtingen vier weken gratis uit!Proberen

Het digitale logboek in Klasseplan

Dagelijkse aantekeningen

In het digitale logboek van Klasseplan kun je eenvoudig je dagelijkse aantekeningen noteren. Deze aantekeningen zijn gekoppeld aan een vak en naar keuze aan één of meer leerlingen. Je maakt een aantekening en je kunt dan ook de vervolgactie aangeven, die je meteen aan een dag kunt koppelen. De aantekeningen verschijnen in een tijdlijn die je duo-collega kan meelezen.

 

 

 

 

 

Overzichtelijke tijdlijn

Bij het maken van de aantekening kun je aangeven wat opviel, wat de actie is en op welke dag je dit wilt tonen op het digitale rooster. Door de aantekeningen te koppelen aan een leerling kun je later een overzicht van alle opmerkingen over die leerling in een rapportje uitprinten.

 

 

Koppeling met het rooster

Wanneer je een opmerking koppelt aan een dag, verschijnt deze opmerkingen automatisch in je digitale rooster. Zo kun je op die dag meteen zien welke actie gevraagd wordt.  

 

 

 

 

 

Door te klikken op het item klapt deze open en kun je de volledige tekst lezen.

Overzichtelijk rapport printen per leerling

Je kunt een rapport genereren van de logboek-items. Je kunt dan kiezen voor welke periode je een rapport wilt maken, voor welke vak en ook voor welke leerling. Zo heb je bijvoorbeeld snel een overzicht van de logboekaantekeningen die in een bepaalde periode over een leerling zijn gemaakt.

Probeer Klasseplan