Nieuwe mogelijkheden in Klasseplan

We hebben onlangs weer een aantal handige verbeteringen doorgevoerd in Klasseplan.
De belangrijkste aanpassingen op een rij:

Voor groep 1 en 2 is het nu mogelijk om de observatiedoelen over een langere periode te bekijken

Wanneer je in de leerkrachtenapp klikt op de naam van een leerling zie je daar de observatiedoelen van deze week. Als je nu klikt op de nieuwe knop ‘Observaties tonen vanaf’ zie je de observatiedoelen van de afgelopen 10 weken. Zo kun je makkelijk een doel alsnog observeren of je observatie aanpassen, ook als dat observatiedoel niet deze week centraal stond.

.


In het digitale rooster in de app kun je nu zien welke leerlingen in welke niveaugroep zijn ingedeeld

In het digitale rooster, in de leerkrachtenapp, kun je nu eenvoudig zien welke leerlingen per vak
in welke subgroep zijn ingedeeld. Door met je muis over het vraagteken te gaan in een vak zie je welke leerlingen zijn ingedeeld in die subgroep. Het voordeel hiervan is dat je snel kunt zien wie er bijvoorbeeld in de intensiefgroep zitten.

.


Binnenkort: planning per week verslepen in de jaarplanning

Binnenkort is het mogelijk om in de jaarplanning een week te verslepen. Zo kun je een week naar een ander moment slepen zodat je flexibeler bent in het aanpassen van de jaarplanning. We zijn nog bezig om deze aanpassingen te testen en definitief te maken, zodra het klaar zitten zetten we deze aanpassing live.


Getal en ruimte nu ook in Klasseplan

De planning met doelen voor de methode Getal en ruimte junior zijn toegevoegd in de lijst, je kunt deze nu importeren via de jaarplanning. Bekijk hier de lijst met methodeplanningen en leerlijnen die nu in Klasseplan staan.

Ga direct naar Klasseplan