Hulp gevraagd bij het invoeren van methodeplanningen

Invoeren nieuwe methodeplanningen

Regelmatig verschijnen er nieuwe methoden, we voegen deze dan ook toe in Klasseplan. Recent is de methode PIT, voor taal en spelling toegevoegd. Om de nieuwe methodes in te voegen in Klasseplan ben ik nog op zoek naar leerkrachten die hier tegen een vergoeding aan mee willen werken. Op korte termijn zoek ik leerkrachten die deze methoden kunnen invoeren:

  • Nieuw Nederlands Junior, taal, groep 5, 6 en 8
  • Taal Actief 5, taal en spelling
  • Blink, alle planningen
  • Estafette 3
  • Karakter

Wat je hiervoor moet doen is de planning en doelen invoeren in een Excelbestand dat ik je toestuur. Als je goed in de methode zit is dit prima te doen. Neem contact op voor meer informatie via onderstaande button.

Screening en aanpassing huidige methodeplanningen

In de loop van de jaren zijn er veel methodes ingevoerd die te gebruiken zijn in Klasseplan. In de beginfase ging dat vooral om planning en weekdoelen, later zijn de doelen per dag er ook bijgekomen. We merken dat er veel manieren zijn waarop methodes worden gebruikt, soms wordt deze geheel gevolgd, soms wordt een deel weggelaten of de methode wordt helemaal aangepast aan de (eigen) leerlijnen. Voor de meest gebruikte reken/taal en spellingsmethoden zijn we op zoek naar leerkrachten die kunnen helpen om de varianten goed in beeld te brengen en verschillende versies in Klasseplan te zetten. Hier staat ook een vergoeding tegenover. Ben jij iemand die goed in de methode zit en die het leuk vindt om hierin mee te denken, dan is je hulp van harte welkom, geef dit aan via onderstaande button.

Ik wil wel helpen, graag meer informatie

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!